Alle Kategorier
EN

Kommunikasjon Basestasjon Energilagring

Hjem> BRUKSOMRÅDER > Kommunikasjon Basestasjon Energilagring

Kommunikasjon Basestasjon Energilagring

Tidspunkt: 2022-04-11 Treff: 65

Prinsippet og konstitusjonen av solenergiproduksjon 

Solar fotovoltaisk kraftproduksjon er bruken av solceller for å konvertere solens lysenergi til elektrisk energi, gjennom kontroll av kontrolleren, 

på den ene siden, gi direkte strøm til den tilsvarende kretsen eller lasten; på den annen side - overflødig elektrisk energi lagres i batteriet som gir reservestrøm om natten eller når strømmen generert av solceller er lav.

通讯基站3


Kontrolleren lades automatisk opp og ut av lagringsbatteriovervåkingsenheten, når batteriet er fullt av elektrisitet, vil det automatisk kutte av ladekretsen eller konvertere ladning til flytende lademåter, noe som gjør at batteriet også lades; når batteriutladningen har skjedd, kan det gi ut alarm i tide og relevante beskyttelsestiltak, og dermed kan batteriet være med langsiktig pålitelig drift.


通讯基站


Batterier brukt i utendørs små kommunikasjonsbasestasjonsprosjekter krever generelt bruk av litiumjernfosfat celler med spesifikasjoner på 48V50Ah som backup for energilagringsbatteri. Såkommunikasjonsbasestasjonsutstyr kan fortsatt fungere normalt etter de strømbrudd,hvilkenvil ikke produsere sekundære katastrofer.


Hovedutstyrs: solcellepanel, fotoelektrisk kontroller,Koblingsboks, solcellepanelbrakett, batteri, kabel, etc


通讯基站2


Anbefalte produkter

makt bank

Forrige: none

Neste: none

Brett ut
ONLINE